TC COMO 2.0 monoblock airco is verkrijgbaar bij de officiële dealer de MonoblockSpecialist.nl

TC-COMO-2.0 : Koelen 3,5 kW

Stand alone binnenunit, geen buitenunit benodigd. 

Deze monoblock airco van de MonoblockSpecialist is dé oplossing voor zowel de zomer als de winter. Deze krachtige airco is bijzonder eenvoudig te installeren. Zo kan de airco geplaatst worden aan elke muur, laag of hoog. Op deze manier kun je de airco in elke gewenste ruimte plaatsen, van je woonkamer tot je slaapkamer

De Thermo Comfort 2.0 is bijna onzichtbaar, zowel binnen als buiten. De airco heeft namelijk een diepte van slechts 16.5 cm en zit daarmee strak aan de muur. De bediening van de airco is eenvoudig. Je kunt de airco bedienen met de meegeleverde afstandsbediening maar ook door middel van het systeem op de airco zelf. De airco beschikt over verschillende functies. Natuurlijk kan de airco verkoelen, maar ook verwarmen op een koude dag. Ook heeft de airco een 'lock'-functie, zodat onnodig gebruik van de airco voorkomen wordt.

Een groot voordeel van deze Monoblock airco de MonoblockSpecialist is het feit dat deze bijzonder geluidsstil is. De airco heeft namelijk een geluidsvermogen van maar 27 db(A). Verder heeft deze Monoblock airco geen buitenunit dus heel gemakkelijke installatie en geen leidingen leggen.

De condens van een airco wordt gewoonlijk afgevoerd door middel van een afvoerslang. Bij de Thermo Comfort 2.0 is dit niet het geval. Deze innovatieve airco wordt namelijk geplaatst 'in' de muur, waarbij de condens wordt afgevoerd door twee vrijwel onzichtbare gaten in je muur van Ø16,2 cm. Deze twee gaten worden 'grills' genoemd. De afstand tussen de middelpunten van de twee grills bedraagt 29,3 cm.

Montage
De TC-COMO 2.0 monoblock airco's zijn op zich heel eenvoudig te installeren. Het woord "installeren" is feitelijk niet eens van toepassing: "monteren" zou een betere omschrijving zijn. Een handige "Doe-Het-Zelver" kan dit in principe. Het meeste werk is het boren van het benodigde gat door de (buiten) muur! 
De TC-COMO 2.0 wordt verder compleet geleverd, dat wil zeggen: inclusief muurplaat, 'geel' buismateriaal en kunststof buitenrooster. Middels de muurplaat weet u precies waar het gat dient te komen. En de TC-COMO 2.0 is "plug & play". Dus u hoeft geen koudemiddel (R410A) toe te voegen of af te vullen! Als de TC-COMO 2.0 eenmaal hangt: stekker in het stopcontact en "koelen en verwarmen maar" !

Mocht u de montage toch liever willen uitbesteden, dan kan, de MonoblockSpecialist werkt samen met een extern montage bedrijf Robeau-Montage die ook het benodigde gat in uw buitenmuur kan boren (geen beton). Dit externe montagebedrijf doet dit tegen een geringe vergoeding graag voor u zowel door heel Nederland als België.