Airco zonder buiten unit - MonoblockSpecialist.nl

MonoblockSpecialist.nl

MonoblockSpecialist is een onderdeel van RoBeau (Handelsonderneming) en is dé officiële dealer en leverancier van monoblock airconditioners in Nederland. Door de scherpe prijsstelling, service en goede leveringsvoorwaarden zijn wij een toonaangevende onderneming voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

De MonoblockSpecialist levert bekende merken monoblock airco's als:

Innova, InVise, Zymbo (Silent , Silent inverter, Clima Puro)  en Olimpia  Splendid

MonoblockSpecialist.nl
onderdeel van RoBeau V.O.F.
KvK 81770820BTW: NL862214282B01
Bank: NL46 RABO 0192.0362.38
 
  • Onder RoBeau VOF (Handelsonderneming) vallen de volgende webshops:
  • www.WarmtepanelenExpert.nl
  • www.WarmtepanelenSpecialist.nl
  • www.Monoblockspecialist.nl
  • www.Innova.expert

 Bezoek adres:
kantoor/showroom/magazijn
Parelstraat 16
7554TM  Hengelo
(bezoek op afspraak)

 

Betalingsmogelijkheden en veilig betalen bij MonoblockSpecialist.nl

Veilig betalen

Bij MonoblockSpecialist.nl bent u verzekerd van een veilige online betaling. MonoblockSpecialist.nl maakt namelijk gebruik van de betaalservice Buckaroo(Santu) die u een veilige betaalomgeving garanderen Buckaroo (Santu) handelt online betalingen af bij Nederlandse en buitenlandse financiële instellingen.

Beveiligde verbinding via Buckaroo (Santu) 

Buckaroo biedt u betalingsmogelijkheden die voldoen aan alle veiligheidseisen. Het betaalproces van Buckaroo wordt volledig veilig door de DNB in de gaten gehouden.

Betalingsmogelijkheden

Bij MonoblockSpecialist.nl kunt u een keuze maken uit verschillende betaalmogelijkheden. U kunt dus altijd kiezen wat u het beste uitkomt.
Betaalopties waaruit u kunt kiezen bij MonoblockSpecialist.nl zijn:


iDeal
Met iDeal kunt u gemakkelijk online uw betaling voltooien. Maakt u gebruik van Rabobank, ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers. Dan is iDeal voor u een optie. Middels internetbankieren kunt u de betaling direct online in een beveiligde omgeving voltooien.


iDeal QR (uitsluitend in Nederland)
Door een iDeal QR code te scannen wordt een betaalopdracht klaargezet in de mobiel bankieren App van de consument. Om de transactie af te ronden geeft de consument goedkeuring met zijn of haar mobiele pincode. De iDeal QR code is te herkennen aan het vertrouwde roze logo in het midden van de code. Via de mobielbankieren app doorloopt u de bekende stappen


Bancontact (extra kosten worden eventueel doorberekend aan u, bij afrekeken)
Bancontact is een online betaalsysteem van banken in België. Hiervan kunt u gebruikmaken indien u klant bent bij één van de volgende banken: Dexia, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank of Record Bank.


Overboeking per bank
Kiest u liever voor overboeking per bank? Dan ligt het initiatief van de betaling geheel bij u. De bestelling wordt door ons pas in behandeling genomen als het verschuldigde bedrag bij ons is verwerkt. Het door u betaalde bedrag dient exact overeen te komen met het bedrag van de geplaatste bestelling. Vermeld altijd uw ordernummer/klantnummer bij uw overboeking.Betalen bij afhalen
Als u liever uw bestelling bij ons komt afhalen, kunt u ook kiezen voor de optie betalen bij afhalen Als u middels deze optie een bestelling plaatst op onze webshop, neem dan altijd eerst contact op met ons om te checken of het product op voorraad is. Zo voorkomt u dat u voor niets naar onze vestiging komt. Let u er op dat u bij ons op locatie niet kunt pinnen. Wij waarderen het als u het bedrag contant betaald, aangezien wij geen pinautomaat in ons magazijn voorhanden hebben.

Voor vragen kunt u altijd contact met de MonoblockSpecialist.nl opnemen of via telefoon nummer +31651400778

Verzendkosten
MonoblockSpecialist hanteert standaard geen verzendkosten binnen Nederland bij besteding vanaf € 75,00.
Indien er toch verzendkosten worden gerekend (per artikel en of merk verschillend en dit wordt expliciet vooraf bij een bestelling duidelijk aangegeven) worden de volgende verzendkosten in rekening gebracht:

Verzendkosten per gewicht:

0-2 kg         € 9,95
3-5 kg         € 12.95
6-10 kg       € 17.50
11-20 kg     € 20.00
21-30 kg     € 30.00
31-50 kg     € 75.00 (pallet)
51-150 kg   € 125.00 (pallet) 

België: transportkosten per pallet € 116.00,  (31-65 KG)


Montage van een monoblockairco. 
Alle montage werkzaamheden worden uitgevoerd door EXTERNE montage bedrijven die uitsluitend, na opdracht van u (boor en- of montage) werkzaamheden verrichten. RoBeau VOF als zodanig ook de MonoblockSpecialist of InnovaExpert, staan volledig buiten alle verantwoordelijkheden voor montage en- of montage werkzaamheden. RoBeau VOF ook handelend onder de naam MonoblockSpecialist of InnovaExpert zijn niet verantwoordelijk voor uitlatingen, handelingen en werkzaamheden die worden uitgevoerd door een van de montage bedrijven. Nevenschade veroorzaakt door een montage en- of boring vallen onder de verantwoordelijkheid van de uitvoerende montage partner.

Aangeboden offertes met betrekking tot montage en- of montage werkzaamheden, ook al worden deze als bijlage, toevoeging of separaat aangeboden door RoBeau VOF of de MonoblockSpecialist uit naam van de Montage partners vallen onder de verantwoordelijkheden van de externe montage bedrijven en niet onder juridische, aansprakelijke of wettelijke verantwoordelijkheid van RoBeau VOF , InnovaExpert of de MonoblockSpecialist. Aan offertes m.b.t. Montage- en of Montage werkzaamheden aangeboden door of via RoBeau VOF, InnovaExpert of de MonoblockSpecialist kunnen geen rechten aan worden ontleend.
RoBeau VOF, InnovaExpert en de MonoblockSpecialist zijn uitsluitend leverancier van de monoblockairco's. Ook hier zijn wij eerlijk en transparant over!


E:  info@monoblockspecialist.nl
W:  www.monoblockspecialist.nl