Montage

Montage Monoblock Airconditioners
Hoewel alle Monoblock airco's "plug-and-play" airco units zijn die slechts één of twee lucht aan- en afvoer gaten in de buitenmuur nodig hebben, zien veel mensen toch op tegen de montage van deze units. U heeft hier geen specifieke kennis van koel- of installatietechniek voor nodig, enige handigheid is wel vereist plus de juiste gereedschappen.
 
Gatenboren + Montage
Elke type Monoblock airco heeft een lucht aan- en afvoer. Hiervoor heeft u 1 á 2 gaten van respectievelijk 150mm, 162mm, 166mm of zelfs 200mm in uw buitenmuur nodig.
Uiteraard kunt u de benodigde gaten zelf gaan boren. Echter u heeft hier wel speciale en zware boormachines en de vakkennis voor nodig.
Wij maken standaard gebruik van montage bedrijf RoBeau-Montage, en Combe Montage welke wij contracteren en werkzaamheden voor ons door heel Nederland en België laten uitvoeren tegen een vaste prijs! U weet van te voren wat het u kost, geen financiële verrassingen achteraf.  RoBeau-Montage boort ook de gewenste gaten in uw buitenmuur (geen beton) en monteert de airco unit veilig op zijn plek. Dit is makkelijk en veilig, u heeft dan één aanspraak punt wat betreft de montage. Zodra de klus geklaard is, en u bent tevreden,  krijgt u van RoBeau-Montage de factuur voor het boren én monteren van uw airco unit.


Montage Monoblock Airconditioners aan BETON buitenmuren.
Toch een beton buiten muur en dan?
De MonoblockSpecialist en RoBeau Montage hebben in de loop de jaren door heel Nederland en een deel van België, goede contacten met diverse BETON borders opgebouwd die geregeld in opdracht van onze klanten boor werkzaamheden voor ons verrichten. Indien u dat wenst kunnen wij vrijblijvend voor u bemiddelen met de beton borders bij u in de omgeving om er voor te zorgen dat de juiste gaten met de correcte diameter op de juiste plek geboord zullen gaan worden. Onze monteur van RoBeau Montage zal vervolgens de monoblock airco komen monteren en afwerken.

“Advies op maat"
Wilt u eerst liever ‘advies op maat’ bij u thuis, dat kan ook,  één van onze medewerkers komt bij u thuis, op kantoor of bedrijf langs en geeft een eerlijk en objectief advies inzake de aanschaf en plaatsing van een Monoblockairco.
Ongeacht waar in Nederland!
Tevens wordt er gekeken of- en zo waar de airco gemonteerd kan worden. Hiervoor betaald u dan slechts € 125,00 voor. Gaat u over tot aankoop incl. montage, dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op de montage kosten. Dus in feite betaald u dan niets voor dit “advies op maat”!