Montage monoblock airco

Montage Monoblock Airconditioners


Hoewel alle Monoblock airco's "plug-and-play" airco units zijn die slechts één of twee lucht aan- en afvoer gaten in de buitenmuur nodig hebben, zien veel mensen toch op tegen de montage van deze units. U heeft hier geen specifieke kennis van koel- of installatietechniek voor nodig, enige handigheid is wel vereist plus de juiste gereedschappen. 


Gatenboren + Montage

Elke type Monoblock airco heeft een lucht aan- en afvoer. Hiervoor heeft u 2 gaten van respectievelijk ø150mm, ø162mm, ø166mm, ø182mm of zelfs ø200mm in uw buitenmuur nodig. (plus eventueel een ø20mm gat voor de condenswater afvoer)
Uiteraard kunt u de benodigde gaten zelf gaan boren. Echter u heeft hier wel speciale en zware boormachines en de vakkennis voor nodig.
Wij maken standaard gebruik van vier verschillende externe montage bedrijven. Deze montage bedrijven werken volledig zelfstandig en buiten ons om. (wij zijn uitsluitend de leverancier van de monoblockairco's) Deze montage bedrijven verrichten hun werkzaamheden door heel Nederland en België uit. Laat u vrijblijvend door ons informeren. De monteurs  hanteren allemaal dezelfde vaste prijs per montage van een monoblockairco! U weet van te voren wat het u kost, geen financiële verrassingen achteraf.  Elk montage bedrijf boort ook de gewenste gaten in uw buitenmuur (eventueel ook beton, als we dit van te voren weten) Tevens monteert men de airco unit veilig op zijn plek. Zodra de klus geklaard is en u bent tevreden over de montage dan ontvangt u van het desbetreffende montagebedrijf een aparte factuur voor het boren én monteren van uw airco unit. Dit gaat buiten de MonoblockSpecialist om. Net zo veilig, direct en betrouwbaar.


Montage Monoblock Airco aan BETON buitenmuren.


Toch een beton buiten muur en dan?
De MonoblockSpecialist heeft een uitstekende montage service via een betonboorder die ook voor ons monteert, deze monteur boort niet alleen de gaten door uw betonnen muur, hij monteert voor u ook de airco op zijn plek.  Uiteraard moeten we wel van te voren weten, of uw muren waar de monoblockairco aan gemonteerd moet worden van steen of beton zijn.


Advies op maat


Wilt u eerst liever advies op maat bij u thuis, dat kan ook, één van onze medewerkers komt bij u thuis, op kantoor of bedrijf langs en geeft een eerlijk en objectief advies inzake de aanschaf en plaatsing van een Monoblockairco.
Ongeacht waar in Nederland!
Tevens wordt er gekeken of- en zo waar de airco gemonteerd kan worden. Hiervoor betaald u dan slechts € 125,00 voor. Gaat u over tot aankoop incl. montage, dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op de montage kosten. Dus in feite betaald u dan niets voor dit “advies op maat”!