Nieuw in het assortiment van de MonoblockSpecialist:
Silent , Silent Inverter en de Clima Puro.


Elegant, Slim, Italiaans design, uitermate stil en bovendien zeer efficiënt. De Silent, Silent Inverter en Clima Puro monoblockairco's.

Met de komst van deze drie nieuwe modellen slaan wij als de MonoblockSpecialist een nieuwe weg, qua koelen en verwarmen!.
Zoals u op onze website kunt zien hebben wij enkele modellen afkomstig van diverse merken met een ingebouwde verwarmingselement. Dit zijn o.a. de Innova 12HP elec en de Olimpia Splendid Smart R. Deze merken hebben slechts één of enkele uitvoeringen met een ingebouwde verwarmings element. Met de komst van deze nieuwe range monoblockairco's:  de Silent (aan/uit) , de Silent Inverter en de Clima Puro hebben ineens veel meer keuze in (bij) verwarming monoblockairco's. Deze nieuwe modellen hebben standaard een 1500 Watt verwarmingselement mee gekregen.

Ultieme verwarming:
Deze ingebouwde verwarmings element á 1500 watt kan men eventueel zelf bedienen om wel of niet mee te verwarmen. Dit in tegenstelling van alle andere modellen die dit 'schakelen' automatisch doen. Hierdoor heeft u meer zicht, controle en grip op het verwarmen met een monoblockairco.

Italiaans Design:
Door de strakke vormgeving en de gepoedercoate metalen kast, voorzien van een gehard kristallen voor paneel past deze monoblock airco in elk interieur, zowel thuis als zakelijk.

Fluisterstil:
Door gebruik van de modernste technieken, eerste klas onderdelen en perfecte isolatiematerialen zijn de Monoblockairco's Silent, Silent inverter en de Clima Puro binnen met een geluidsniveau van 35-48 db(A) fluisterstil te noemen.

Energie zuinig koelen:
Door een nominaal energie gebruik van 750Watt is de Clima Puro uiterst effectief en door een COP van maximaal 3.22 in staat een maximale koelcapaciteit 2,59 kWatt te leveren.

Vernevelaar:
Tegen een meerprijs á €199,95 kunnen twee Zymbo modellen ( de Silent inverter en de Clima Puro) worden voorzien van een condenswater vernevelaar (ingebouwd in airco) Hierdoor behoefd er GEEN condenswater afvoer naar buiten worden aangebracht. (ideaal voor b.v. VVE's en andere plakken waar een condenswater afvoer niet wenselijk is)

Laat u verrassen door de mogelijkheden van deze airco's. 
Wij deze modellen in onze nieuwe showroom te Hengelo (ov) operationeel en werkend hangen. U zult, net zoals wij, verbluft van de prestaties en mogelijkheden zijn!

Airco's staan bij ons op voorraad en zijn direct leverbaar


Silent on/off 10HP - 2,1 kW koeling + 1500W verwarming

Silent INVERTER 12HP- 2,35 kW koeling + 1500W verwarming

Clima Puro INVERTER 12HP - 2,35 kW koeling + 1500W verwarming

SET Gevelrooster ø160mm grijs incl. 2mm gaas

SET Gevelrooster ø160mm zwart incl. 2mm gaas

SET Gevelrooster ø160mm wit incl. 2mm gaas

SET Gevelrooster ø160mm aluminium incl. 10mm gaas