Airco zonder buiten unit - MonoblockSpecialist.nl

Garantie & Klachten

Garantie bij levering en montage door een Montage partner van RoBeau vof.

Wij geven op alle Monoblockairco's 2 jaar garantie en service. Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen 24 uur na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen deze aanmelden voor reparatie of vervanging welke gedaan wordt door onszelf of de leverancier van het product. (Op monoblockairco's die door een montage partner van RoBeau worden geinstalleerd en gemonteerd geven wij 2 jaar garantie met eventueel bezoek op montage locatie door monteur.)

Garantie bij levering in combinatie met eigen montage (of door derden.)

Wij geven op alle Monoblockairco's 2 jaar carry-in garantie en service bij eigen montage door uzelf. Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen 24 uur na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de carry-in garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen, nadat deze bij ons is aangeboden voor reparatie of vervanging welke gedaan wordt door onszelf of de leverancier van het product. Alle airco's moeten rechtop, staand vervoerd worden. deze mogen NOOIT plat gelegd of vervoerd worden.
(Op monoblockairco's die door een montage partner van RoBeau worden geïnstalleerd en gemonteerd geven wij 2 jaar garantie met eventueel bezoek op montage locatie door monteur.)


Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@robeau.nl

Alle prijzen vermeldt in deze webshop komen tot stand i.o.m. leveranciers en importeurs van de beschreven artikelen, voor alle getoonde prijzen geldt: onder voorbehoud van druk c.q. zetfouten.

Klanten over montage werkzaamheden.

Ondanks dat de montage van een monoblockairco voornamelijk installatie- en boorwerk betreft kan het onverhoopt toch voorkomen dat u ontevreden bent over het eindresultaat van de uitgevoerde montage werkzaamheden.  
Doordat wij zelf als de MonoblockSpecialist geen montage werkzaamheden verrichten, maar deze in opdracht van u uitbesteden aan één van onze zelfstandig werkende montage partners, zullen wij u dan ook doorverwijzen, indien u een klacht en of schade heeft, naar de desbetreffende montage partner welke bij u gemonteerd heeft. Hij of zij zal dan zijn of haar volledige verantwoordelijkheid nemen om dit probleem met u op te lossen. Uiteraard willen wij u met een eerlijk en neutraal advies bijstaan. Wij zullen er dan ook op toezien dat de desbetreffende montage partner met u tot een passende oplossing komt.