Airco zonder buiten unit - MonoblockSpecialist.nl

Garantie & Klachten

Garantie

Wij geven op alle Monoblockairco's 2 jaar garantie en service. Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen 24 uur na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen deze aanmelden voor reparatie of vervanging welke gedaan wordt door de leverancier van het product.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@robeau.nl

Alle prijzen vermeldt in deze webshop komen tot stand i.o.m. leveranciers en importeurs van de beschreven artikelen, voor alle getoonde prijzen geldt: onder voorbehoud van druk c.q. zetfouten.

Klanten over montage werkzaamheden.

Ondanks dat de  montage van een monoblockairco voornamelijk installatie- en boorwerk betreft kan het onverhoopt toch voorkomen dat u ontevreden bent over het eindresultaat van de uitgevoerde montage werkzaamheden.  
Doordat wij zelf als de MonoblockSpecialist geen montagewerkzaamheden verrichten, maar deze in opdracht van u uitbesteden aan één van onze zelfstandig werkende montage partners zullen wij u dan ook doorverwijzen, indien u een klacht heeft, naar de desbetreffende montage partner welke bij u gemonteerd heeft. Uiteraard willen wij u met een eerlijk en neutraal advies bijstaan. Wij zullen er dan ook op toezien dat de desbetreffende montage partner met u tot een passende oplossing komt.