Innova 2.0 15HP ELEC - 2.87kW (moduleerbaar)

15HP elec moduleerbaar
Innova 2.0 15HP elec moduleerbaar
6020731
  Levertijd:± 3-4 dagen afhankelijk van transporteur
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer

De nieuwe Innova 2.0 15HP ELEC moduleerbaar (nieuwste versie 2024) verkrijgbaar bij de officiële Innova dealer de MonoblockSpecialist.nl

Wat is er o.a.nieuw in deze moduleerbare 2024 versie

o.a.

- Display, nu in kleur van de airco
- 230Volt bestaansmogelijkheid onder de airco (t.b.v hittelint optie)
- Vernieuwde elektronica aansturing in de airco
- Modulaire ELEC functie 1000Watt of 2000Watt instelbaar in menu

deze nieuwe moduleerbare modellen (12HP elec moduleerbaar en 15HP elec moduleerbaar zijn momenteel beperkt leverbaar)


officieel Innova 2.0 dealer
officieel Innova 2.0 dealer voor Nederland & België

NIEUW  de Innova 2.0 Inverter 15HP ELEC moduleerbaar- inverter airco

De Innova 2.0 15HP elec heeft twee gaten in de buitenmuur nodig van elk  Ø202mm.
De afstand tussen de gaten bedraagt slecht 293 mm

Kleur: RAL 9003 mat/wit

Maak kennis met de NIEUWE Innova 2.0 15HP ELEC monoblock airconditioner, een state-of-the-art koelsysteem zonder buitenunit. Deze technologische innovatie combineert het een slanke en elegante design met modulaire elektrische ondersteuning. 

Dit betekent dat zelfs tijdens de koudste dagen de Innova 15HP ELEC een aangename temperatuur kan handhaven in grote ruimtes.

 • Geen buitenunit zoals bij conventionele airconditioning
 • Slank design: 549 x 1010 x 165 mm (DxLxH)
 • Extra verwarmende capaciteit dankzij verwarmingsspiraal
 • Grote capaciteit (tot ca. 58m² / 148m³)

 

Moduleerbare Elec functie bij de Innova 15HP elec

Nieuw muduleerbare ELEC functie

Nieuw display bij de 15HP elec moduleerbare versie

Nieuw display

Nieuw display

Nieuw display


De krachtigste monoblock airco/warmtepomp met instelbare ondersteuning van elektrische heater

Slank en fraai design; krachtige en betrouwbare werking

De krachtigste Innova 2.0 monoblock airco/warmtepomp is nu voorzien van een instelbare elektrische heater waarmee het grootste koel en verwarmingsvermogen in een monoblock airco is gecreëerd met behoud van de compacte eigenschappen en de geluidsarme werking van de Innova 15HP ELEC.

De Innova 15HP ELEC maakt gebruik van muurgaten met een diameter van 202mm ten opzichte van de standaard modellen met 162mm. De grotere hoeveelheid buitenlucht die hierdoor in het toestel kan circuleren stelt de warmtepomp in staat bij koeling meer warmte naar buiten af te voeren en bij verwarming meer warmte aan de buitenlucht te onttrekken.

Moduleerbare ELEC ondersteuning voor consistente verarming

De Innova 2.0 15HP ELEC is voorzien van een elektrische heater die de verwarming ondersteunt bij zeer lage buitentemperaturen zodat de door het toestel te verwarmen ruimte niet verkleint als de buitentemperatuur extreem daalt.

U kunt 's winters ervoor kiezen alleen met de warmtepomp te verwarmen of de de ondersteuning van de heater te gebruiken in lage of hoge stand, hiermee bent u gegarandeerd van optimale efficiëntie met de zekerheid van maximaal verwarmend vermogen.

De eenvoudige installatie, het slanke en strakke design en het grote gebruiksgemak maken de Innova 2.0 15HP ELEC een ideale oplossing om eenvoudig, efficiënt en met minimale visuele impact het hele jaar door de temperatuur in uw ruimte op een comfortabel niveau te houden.

Groot vermogen met behoud van het slankste ontwerp

Met een diepte van 165mm is de Innova 2.0 zeer slank en het fraaie neutrale design maakt de Innova 2.0 geschikt voor ieder interieur.

De Innova 15HP ELEC DC INVERTER is geschikt voor ruimten tot ca. 58m² (148m³), afhankelijk van de omstandigheden.

Mocht u een Innova 2.0 Inverter airco/warmtepomp in werking willen zien bent u van harte welkom in onze showroom te Hengelo (Ov).
Hier hebben wij diverse Innova monoblockairco's werkend hangen.
(wel eerst even een afspraak maken op 06- 514 00 778)

Instelbaar elektrisch verwarmingselement voor betrouwbare verwarming, ook bij lage buitentemperaturen

Naarmate de buitentemperatuur daalt zal er dan ook minder warmte in de buitenlucht aanwezig zijn om te de binnenlucht verder op te warmen. Om dan toch een betrouwbare warmtebron te kunnen zijn is de 2.0 15HP ELEC voorzien van een elektrisch warmte-element om ervoor te zorgen dat ook bij temperaturen ver onder het vriespunt er voldoende warmte gegenereerd kan worden.

Hiermee blijven de compacte afmetingen van het toestel behouden maar vergroot de verwarmende werking bij lage temperaturen sterk.

Uiteraard zal het elektrische element meer warmte verbruiken dan de warmtepomp maar de 15HP ELEC is zo geprogrammeerd dat het element alleen werkt als de binnen/buitentemperaturen dermate (moeten) verschillen dat de warmtepomp alleen niet in staat is snel de temperatuur binnenshuis naar het gewenste niveau te brengen. Als de gewenste temperatuur bereikt is neemt de warmtepomp weer de volledige verwarming voor zijn rekening.

De 15HP ELEC geeft u de keuze om ’s winters alleen met de warmtepomp te verwarmen of het elektrisch element op een lage of hoge stand als ondersteuning te gebruiken.

Bij werking zonder elektrisch element of met het element op stand 1 bent u gegarandeerd van energie-efficiënte warmte-opwekking door de 15HP ELEC en kan het toestel normaal gesproken op ieder stopcontact aangesloten worden. Stand 2 van de elektrische ondersteuning is bedoeld voor extreme omstandigheden en daarbij is het zaak in acht te nemen dat het toestel niet op een elektrische groep wordt aangesloten waarop ook andere grotere stroomverbruikers zijn aangesloten.

Overzicht eigenschappen van de Innova 15HP ELEC

 • Koelende en verwarmende werking, de Innova 2.0 15HP ELEC Inverter kan de lucht zowel koelen (max. 3.5kW) als verwarmen (max. 3.5kW), als het toestel alleen voor koelen wordt gebruikt is een afvoer van het condenswater overbodig. Houdt u er wel rekening mee dat verwarmen meer capaciteit vraagt dan koelen dus zal de ruimte waarin een toestel effectief kan verwarmen (als er geen andere warmtebronnen zijn) kleiner is dan de ruimte die een toestel effectief kan koelen. 
 • Slank design, met een diepte van slechts 165mm is de Innova 2.0 zeer ondiep en kan het eenvoudig in het interieur geïntegreerd worden, of een bestaande radiator vervangen.
 • Stille werking, door toepassing van de meest hoogwaardige onderdelen, dempingsmaterialen en -technieken is de Innova zo stil dat deze nauwelijks meer te onderscheiden is van een toestel met buitenunit, de inverter technologie en de stille, contactloze fanmotoren zorgen dat de geluidsproductie bij lage fansnelheid slechts 29dB is, deze nieuwe technieken zorgen dat niet de compressor maar de luchtsnelheid de grootste factor in geluidsproductie is geworden. "Stil" is natuurlijk een relatief begrip, dus mocht u het voor uwzelf willen ervaren bent u welkom in onze showroom om om de geluidsarme werking van het toestel zelf te ervaren.
 • Laag energieverbruik, de inverter technologie en de BLDC fanmotoren besparen energie terwijl tegelijkertijd de werking door de inverter technologie krachtiger is, de ruimte zal sneller op de gewenste temperatuur zijn en met een lager energieverbruik op temperatuur gehouden worden.
 • Eenvoudige installatie, de Innova 2.0 kan zowel laag als hoog aan de muur geplaatst worden, door het ontbreken van een buitenunit is plaatsing eenvoudig. Het plaatsen van een ophangbeugel en lucht aan- en afvoerkanalen is voldoende. Hiervoor is geen STEK-gecertificeerde monteur nodig en hoeven geen koelmiddel-leidingen te worden aangesloten, hierdoor worden lekkages voorkomen en is de bedrijfszekerheid gegarandeerd.
 • Eenvoudige bediening, de Innova 2.0 is eenvoudig via het bedieningspaneel of de meegeleverde afstandbediening te bedienen, met de timer functie is een in- of uitschakelmoment te kiezen en het bedieningspaneel is te blokkeren voor ongewenst gebruik.
 • Koeling, verwarming en ontvochtiging, naast koelen is de Innova 2.0 met de warmtepomp tevens in staat de ruimte op een efficiënte manier te verwarmen, hierbij wordt ook bij lage temperaturen nog warmte aan de buitenlucht onttrokken om de temperatuur binnen op een aangenaam niveau te brengen. Tevens is de Innova 2.0 met de ontvochtigingsfunctie in staat een woning, chalet, vakantiehuis of hotelkamer te ontvochtigen.
 • Bediening op afstand via smartphone, tablet of computer, de Innova 2.0 is Wifi-connected zodat u het toestel vanaf iedere locatie met internetverbinding kunt bedienen, hiermee kunt u de Innova 2.0 op afstand laten koelen, verwarmen of ontvochtigen zodat de ruimte reeds op een aangename temperatuur is als u arriveert of om een vakantiewoning vochtvrij te houden.
 • Nachtwerking, de Innova 2.0 heeft een speciale werkingsstand voor werking 's nachts, hierbij doet de airco na een uur de temperatuur met een graad stijgen, na het tweede uur stijgt de temperatuur weer met een graad, hierna blijft de temperatuur gelijk, en zal na 8 uur de airco in de stand-by modus schakelen. In de verwarmingsstand is de werking gelijk, alleen stijgt de temperatuur in plaats van dalen. De ventilator zal op de laagste stand blazen voor een minimum aan geluid, houdt u er wel rekening mee dat de compressor 's nachts nog wel aan kan slaan om te koelen, dit is normaalgesproken nauwelijks te horen, echter wordt 's nachts in alle stilte ieder geluid sneller opgemerkt.
 • Zelf-afsluitende luchtroosters, als airconditioner niet gebruikt wordt zijn de kleppen in de lucht aan- en afvoer gesloten zodat er geen vervuilingen zoals stof, pluizen of insecten in de luchtkanalen komen voor onderhoudsvrije, betrouwbare en hygiënische werking (tevens zijn er stalen luchtroosters met gaas tegen vervuilingen beschikbaar).

Invertertechnologie voor energiezuinige en krachtige werking

De Inverter technologie zorgt ervoor dat de Innova 2.0 de temperatuur sneller doet dalen en vervolgens deze temperatuur met minder energieverbruik op peil houdt. Een airco met inverter technologie is in staat de koelende werking van de compressor te variëren, waardoor deze extra koelt in het begin, en op een constante, lagere snelheid hoeft te draaien als de temperatuur op peil gehouden dient te worden. Een conventionele compressor kan alleen maar op één snelheid draaien waardoor deze alleen maar aan en uit kan, dus in plaats van continu te koelen zal een conventionele airco steeds in- en uitschakelen wat meer geluid produceert en meer stroom verbruikt. In de 2.0 wordt de nieuwste Inverter compressor van Panasonic toegepast. De BLDC borstelloze motortechniek reduceert stroomverbruik, vergroot de capaciteit en elimineert vibraties, deze moderne elektromotoren worden ook voor de ventilatoren in het toestel toegepast voor stille, trillingsvrije en energiezuinige werking.

De voordelen van een inverter airco als de Innova 2.0 Inverter zijn:

 • Circa 30% minder stroomverbruik
 • De gewenste temperatuur wordt sneller bereikt
 • 30% minder tijd nodig om op te starten
 • Stillere werking
 • Geen vibraties
 • Minder temperatuur-fluctuaties in de ruimte

* Het standaard lucht/lucht verwarmend vermogen neemt sterk af bij buitentemperaturen lager dan +7 graden. Monoblockairco's kunt u niet als hoofd verwarming gebruiken. Wilt u wel blijven verwarmen, ook al komen de buitentemperaturen onder de 0 graden, dan kunt u beter gebruik maken van de Innova 2.0 elec monoblock airco. Deze Innova 12HP elec heeft een 1000 en/of 2000 watt elektrisch verwarmend vermogen extra ingebouwd gekregen. Dit verwarmings element zal automatisch 'aangaan' als de lucht/luchrt verwarming te kort schiet. Hierdoor benmt u gegarandeerd van een heerlijke warmte, ook al vriest het buiten**.

Of neem de Silent Iverter of de Clima Puro die beide zelfs een verwarmings element van 1500 Watt ingebouwd hebben gekregen.  Deze blijven zelfs werken ook al zal de buitentemperatuur ver onder de nul graden zakken. 

**(Voor beide merken is van toepassing: mist de condenswater via de meegeleverde condenswaterslang vorstvrij wordt afgedreven.)

Specificaties Innova 2.0 15HP elec

Gewicht (kg)

48,50

Professioneel inzetbaar

Nee

Geschikt voor (m²)

58 m²

Geschikt voor (m³)

146 m³

Meegeleverde toebehoren

Installatie kit, buitenlucht-kleppen set, afstandsbediening

Afmetingen

549 x 1010 x 165 mm

Externe diameter afvoerpijp

16 mm

Diameter muurgaten t.b.v. luchtkanalen

202 mm

Energie afgifte bij koelen

3500 W (dual power)

Energie verbruik bij koelen

1040 W

Energie afgifte bij verwarmen

3500 W (dual power)

Energie verbruik bij verwarmen

880 W

Energieklasse koeling

A

Energieklasse verwarming

A

C.O.P.

3,12 W/W

S.E.E.R.

3.40 W/W

Automatische werking

Ja

WiFi connected

Ja

Ontvochtigingscapaciteit

28,8 L/dag

Luchtdoorvoer

450 m³/uur

Type compressor

Inverter

Type gas

R32

Geluidsniveau

29 - 43 dB

Lengte stroomkabel

1.5m

Voltage

220-240 V / 50 Hz

Certificatie

CE

Garantie

2 Jaar


* Het standaard lucht/lucht verwarmend vermogen neemt sterk af bij buitentemperaturen lager dan +7 graden. Monoblockairco's kunt u niet als hoofd verwarming gebruiken. Wilt u wel blijven verwarmen, ook al komen de buitentemperaturen onder de 0 graden, dan kunt u beter gebruik maken van de Innova 2.0 elec monoblock airco. Deze Innova 12HP elec heeft een 1000 en/of 2000 watt elektrisch verwarmend vermogen extra ingebouwd gekregen. Dit verwarmings element zal automatisch 'aangaan' als de lucht/luchrt verwarming te kort schiet. Hierdoor benmt u gegarandeerd van een heerlijke warmte, ook al vriest het buiten**. Of neem de Silent Iverter of de Clima Puro die beide zelfs een verwarmings element van 1500 Watt ingebouwd hebben gekregen.  Deze blijven zelfs werken ook al zal de buitentemperatuur ver onder de nul graden zakken. 

**(Voor beide merken is van toepassing: mist de condenswater via de meegeleverde condenswaterslang vorstvrij wordt afgedreven.)