Innova 2.0 15HP - 2.65kW - H2O + doseerklep + aanlsuit kit

12HP H2O
Innova 2.0 15HP H2O + doseerklep + aansluitkit
6020731
  Levertijd:Leverbaar als klantbestelling
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer

Innova 2.0 15HP H2O (water - lucht)
Verkrijgbaar als speciale klant bestelling!


De MonoblockSpecialist monteert zelf geen H2O modellen. Vraag naar de montage mogelijkheden door één van onze montage partners.

officieel Innova 2.0 dealer
officieel Innova 2.0 dealer voor Nederland & België

De Innova 2.0 15HP H2O (water) - Als er om etnische of technische redenen geen gaten in een buiten gevel geboord kunnen of mogen worden heeft Innova de oplossing om toch een monoblockairco te kunnen plaatsen; de Innova 15HP H2O water gedragen airco.

De Innova 15HP H2O doseerklep + aansluitkit wordt geleverd met:

 • Innova 2.0 H2O met doseerklep om de watertoevoer te openen, sluiten en doseren
 • Geschikt voor aansluiting aan de waterleiding
 • Condenswater afvoerpomp en connectoren voor eenvoudige verbinding met water toe- en afvoer

 • Geen separate afvoer van condenswater nodig.

 • Push-fit koppelingen voor snelle en eenvoudige aansluiting zonder gereedschap.

 • Wordt geleverd met aansluit slang en connectoren


Geen gaten in de buiten gevel uitsluitend aansluiten op een water aan- en afvoer
(b.v. als een vaat- of wasmachine)

Kleur: RAL 9003 mat/wit

Eenvoudig te installeren door elke loodgieter of handige klusjesman met minimale invloed op het buitenaanzicht door het ontbreken van ventilatie roosters!

Dit type airco behoefd niet aan de buiten gevel gemonteerd te worden. De Innova 15HP  H20 kan aan elke vlakke binnen wand, mits er een water toe- afvoer gerealiseerd kan worden door b.v. een loodgieter of handige klusjesman gemonteerd worden.

De Innova 2.0 H2O kan worden aangesloten aan een waterbron zoals grondwater pomp, waterleiding of gesloten waterkringloop. De warmte om de ruimte te koelen wordt hierbij onttrokken of afgegeven aan het water. Bij de Innova 2.0 H2O hoeven er dus geen gaten in de muur te worden geboord en kan het toestel zowel aan een buiten- als een binnenmuur gemonteerd worden.
Door het gebruik van water in plaats van lucht is de Innova 2.0 H2O ook de krachtigste en meest efficiënte versie van de 2.0 modellen. Met een H2O airco kan men niet verwarmen.

De 2.0 15HP H2O is bij de MonoblockSpecialist in 4 verschillende uitvoeringen leverbaar;

De Innova 15HP H2O
De Innova 15HP H2O + aansluitkit

De Innova 15HP H2O + doseerklep
De Innova 15HP H2O + aansluitkit + doseerklep

 

Innova 15HP H2O - monoblock airco
Roterende DC Inverter

Nom. koelcapaciteit: - 2.65 kW
Max. koelcapaciteit (dual power) : - 3.60 kW
Min. koelcapaciteit: - 1.30 kW
Nom. verwarmingscapaciteit (2) : -3.17 kW
Capaciteit elektrisch element: - n.v.t.
Verwarm capaciteit (dual power) : - 3.84 kW
Minimale verwarmings capaciteit: - 1.38 kW
Stroomverbruik bij koelen (1) : - 680 W
Stroomverbruik bij verwarmen (2) : - 772 W
Ontvochtigings capaciteit: - 1.1 L/H
Voeding: - 230 volt  - 1 fase  - 50 Hrz.
EER: - 3.89 W/W
COP: - 4.10 W/W
Energie klasse bij koelen (5): - A++
Energie klasse bij verwarmen (5): NVT
Ventilator snelheid in/uit: - 3
Maximale luchtstroom in/uit: - 400  m³/h
Gemiddelde luchtstroom in/uit: - 320 m³/h
Minimale luchtstroom in/uit: - 270 m³/h
Afmetingen (bxhxd) : - 1010 x 549 x 165 mm
Gewicht: - 49.5 KG
Minimale geluidsniveau (4) : - 27 dB(a)
Maximale geluidsniveau(4) : - 41 dB(a)
Geluidsniveau binnenshuis (7) : - 54 dB(a)
Diameter wandgaten: - nvt
Afstand tussen wandgaten: - nvt
Diameter waterafvoer/drain: - nvt
Koelmiddel: - R410A
Maximaal te koelen ruimte (6) : ± 120 - 146 m³
Koppeling wateraansluiting: 3/4"

testcondities:

(1) Buitenluchttemperatuur: 35°C, relatieve vochtigheid: 50%, omgevingstemperatuur: 27°C, relatieve vochtigheid 50%. Prestaties volgens EN14511(2) Energie classificatie volgens richtlijn 626/2011(3) Externe luchttemperatuur 7°C, relatieve vochtigheid 72% / omgevingstemperatuur 20°C, relatieve vochtigheid 28%, Prestatie volgens UNI13141-7(4) Geluidsdruk aan systeemzijde gemeten in semi-echovrije kamer op een afstand van 2,0 meter.(6) Onder ideale omstandigheden met goede isolatie(7) Gemeten op 2 meter afstand / omgevingstemperatuur 20°C, relatieve vochtigheid 28%, Prestatie volgens UNI13141-7

Operationele limieten:

Temperatuur Min. in koeltemperatuur 18°C
Temperatuur Max. in koelen kamer 32°C / temperatuur buiten 43°C
Temperatuur Min. in verwarmen kamer 5°C
Temperatuur Max. in verwarmen kamer 25°C / temperatuur buiten 18°C

Specificaties verstrekt door producent Innova, Italië.


Overzicht en samenvatting van de eigenschappen Innova 2.0:

 • Koelende en verwarmende werking, de Innova 2.0 kan de lucht zowel koelen (max. 3.1kW) als verwarmen (max. 3.05kW), als het toestel alleen voor koelen wordt gebruikt is een afvoer van het condenswater overbodig.
 • Slank design, met een diepte van slechts 165mm is de Innova 2.0 zeer ondiep en kan het eenvoudig in het interieur geïntegreerd worden, of een bestaande radiator vervangen.
 • Stille werking, door toepassing van de meest hoogwaardige onderdelen, dempingsmaterialen en -technieken is de Innova zo stil dat deze nauwelijks meer te onderscheiden is van een toestel met buitenunit, de inverter technologie en de stille, contactloze fanmotoren zorgen dat de geluidsproductie bij lage fansnelheid slechts 27dB is, deze nieuwe technieken zorgen dat niet de compressor maar de luchtsnelheid de grootste factor in geluidsproductie is geworden.
 • Laag energieverbruik, de inverter technologie en de BLDC fanmotoren besparen energie terwijl tegelijkertijd de werking door de inverter technologie krachtiger is, de ruimte zal sneller op de gewenste temperatuur zijn en met een lager energieverbruik op temperatuur gehouden worden.
 • Eenvoudige installatie, de Innova 2.0 kan zowel laag als hoog aan de muur geplaatst worden, door het ontbreken van een buitenunit is plaatsing eenvoudig, Het plaatsen van een ophangbeugel en lucht aan- en afvoerkanalen is voldoende. Hiervoor is geen STEK-gecertificeerde monteur nodig en hoeven geen koelmiddel-leidingen te worden aangesloten, hierdoor worden lekkages voorkomen en is de bedrijfszekerheid gegarandeerd.
 • Eenvoudige bediening, de Innova 2.0 is eenvoudig via het bedieningspaneel of de meegeleverde  afstandbediening te bedienen, met de timer functie is een in- of uitschakelmoment te kiezen en het bedieningspaneel is te blokkeren voor ongewenst gebruik.
 • Koeling, verwarming en ontvochtiging, naast koelen is de Innova 2.0 met de warmtepomp tevens in staat de ruimte op een efficiënte manier te verwarmen, hierbij wordt ook bij zeer lage temperaturen (tot -10 °) nog warmte aan de buitenlucht onttrokken om de temperatuur binnen op een aangenaam niveau te brengen. Tevens is de Innova 2.0 met de ontvochtigingsfunctie in staat een woning, chalet, vakantiehuis of hotelkamer te ontvochtigen.
 • Bediening op afstand via smartphone, tablet of computer, de Innova 2.0 is Wifi-connected zodat u het toestel vanaf iedere locatie met internetverbinding kunt bedienen, hiermee kunt u de Innova 2.0 op afstand laten koelen, verwarmen of ontvochtigen zodat de ruimte reeds op een aangename temperatuur is als u arriveert of om een vakantiewoning vochtvrij te houden.
 • Nachtwerking, de Innova 2.0 heeft een speciale werkingsstand voor werking 's nachts, hierbij doet de airco na een uur de temperatuur met een graad stijgen, na het tweede uur stijgt de temperatuur weer met een graad, hierna blijft de temperatuur gelijk, en zal na 6 uur de airco in de stand-by modus schakelen. In de verwarmingsstand is de werking gelijk, alleen stijgt de temperatuur in plaats van dalen.
 • Zelf-afsluitende luchtroosters, als de airconditioner niet gebruikt wordt zijn de kleppen in de lucht aan- en afvoer gesloten zodat er geen vervuilingen zoals stof, pluizen of insecten in de luchtkanalen komen voor onderhoudsvrije, betrouwbare en hygiënische werking.
Gerelateerde Producten