InVise

InVise WZ32  monoblock airco is verkrijgbaar bij de officiële dealer: de MonoblockSpecialist.nl

InVise WZ32 premium

Nieuw in het assortiment van MonoblockSpecialist is de ‘krachtpatser’  InVise WZ32 Premium monoblock airconditioner.
Qua model lijkt deze monoblockairco veel op de "coolbuddy's", "Innova" , "justfires" en "Panatron's" of hoe ze ook maar mogen heten. Dit komt omdat ze van dezelfde ontwerptafel en- of fabriek komen. Echter er zit wel degelijk verschil in deze modellen met name 'onder de motorkap' en de prijsstelling.
De InVise WZ32 is een 'premium' model, wat wil zeggen dat deze machine ook uitermate geschikt is om te verwarmen, ook bij vorst buiten tot -12°C.
De InVise WZ32 heeft 2 lucht af- en aanvoer openingen aan de achterzijde met een diameter van ø162mm. 
Buiten op de muur komen alleen 2 roosters in zicht, deze worden standaard meegeleverd. 
Ook eenvoudig op een bovenverdieping te plaatsen, de roosters kunnen van binnenuit geplaatst worden, geen ladder of steiger nodig aan de buitenzijde!

De airco wordt geheel compleet geleverd, geschikt voor doe-het-zelf montage, inclusief een handige boormal, de buizen, ventilatieroosters, een infrarode afstandsbediening en natuurlijk een installatie- en gebruikershandleiding. De montage/installatie van een InVise WZ32 premium vereist geen speciale STEK-installateur.

Geschikt voor ruimtes  tot ± 100-120m³
Koelcapaciteit 3,348 kW.
Garantie: 2 jaar

 
 
 
 
 

Montage InVise airco


De InVise WZ32 premium monoblock airco is op zich heel eenvoudig te installeren. Het woord "installeren" is feitelijk niet eens van toepassing: "monteren" zou een betere omschrijving zijn. Een handige "Doe-Het-Zelver" kan dit in principe. Het meeste werk is het boren van het benodigde gat door de (buiten) muur! 
U heeft twee ventilatie gaten nodig van is dit Ø162 mm in uw buitenmuur. Het is wel raadzaam om de condenswater afvoer naar buiten toe te brengen. De Invise WZ32 is geen inverter, dus hij produceert op gezette tijden "condens water".

De InVise WZ32 wordt verder compleet geleverd, dat wil zeggen: inclusief muurplaat, buismateriaal en kunststof buitenroosters. Middels de muurplaat weet u precies waar het gat dient te komen. De InVise WZ32 is "plug & play". Dus u hoeft geen koudemiddel (R410A) toe te voegen of af te vullen! Als de monoblock eenmaal hangt: stekker in het stopcontact en "koelen of verwarmen maar" !

Mocht u de montage toch liever willen uitbesteden, dan kan, de MonoblockSpecialist werkt samen met een extern montage bedrijf RoBeau-Montage die ook het benodigde gaten in uw buitenmuur kan boren (geen beton). Dit externe montage bedrijf doet dit tegen een geringe vergoeding voor u. RoBeau-Montage monteert zowel door heel Nederland als door België. 
 


InVise monoblock bekijken in onze showroom


Toch liever eerst een InVise WZ32 premium in werking zien- en of horen, dat kan. Wij hebben in Apeldoorn een showroom waar de InVise WZ32 monoblock bedrijfsklaar hangt. Wij nodigen u graag uit om hier, uiteraard op afspraak, een kijkje te komen nemen.