Innova 2.0 10HP - verticaal - 2.04 kW

2.04 kW
Innova 2.0 10HP verticaal
6020728
  Levertijd:tijdelijk uitverkocht
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer

Innova 2.0 10HP  verticaal |MonoblockSpecialist.nl

tijdelijk even uitverkocht, reserveren mogelijk

officieel Innova 2.0 dealer 
officieel Innova 2.0 dealer voor Nederland & Belgie

De Innova 2.0 Inverter 10HP verticaal 2.04 kW verticaal maakt het gebruik van een vaste airconditioning mogelijk waar plaatsing van een conventionele airco met binnen- en buitenunit onmogelijk, onpraktisch, prijzig of onwenselijk is. Met de verticale versie van de 2.0 is de verscheidenheid van plaatsen en toepassingen waar de 2.0 monoblock airco toegepast kan worden nog groter geworden.

Door de binnen- en buitenunit in één toestel te plaatsen is de Innova 2.0 eenvoudig te plaatsen zonder de noodzaak van een STEK gecertificeerde monteur en is een krachtige koeling mogelijk zonder een lelijke buitenunit te plaatsen.

Het toestel is door uzelf of uw aannemer/klusbedrijf / installateur te plaatsen, tevens kunnen wij u een prijsopgave doen voor plaatsing door onze installatiepartners.

De Innova 2.0 kan worden geplaatst aan de (buiten)muur. De airconditioner kan worden gebruikt voor zowel koelen, verwarmen en ontvochtigen.

Door toepassing van hoogwaardige componenten en toepassing van extensieve geluids demping is het toestel zo stil mogelijk en is het geluidsniveau van een vergelijkbaar niveau als gangbare airco's met buitenunit. Een verticale monoblockairco heeft wel een iets hoger geluids niveau dan een horizontale versie. Dit wordt veroorzaakt doordat het toestel voorzien is van een grote fan aan de voorzijde van de machine.

Het toestel is eenvoudig te bedienen via het bedieningspaneel, de meegeleverde afstandbediening maar ook via uw smartphone, tablet of computer met de Innova App, hiermee kunt u het toestel vanuit een andere ruimte of zelfs vanaf een volledig andere locatie bedienen om de temperatuur op afstand al op de gewenste waarde te brengen. Tevens is het mogelijk meerdere toestellen tegelijk te bedienen zoals bijvoorbeeld bij gebruik in hotel of kantoorcomplex.

De Innova 2.0 maakt gebruik van inverter technologie waarmee deze monoblock airco de ruimte sneller koelt en energie bespaart als de ruimte op de gewenste temperatuur is. Naast koelen is de Innova 2.0 tevens in staat te verwarmen* met de efficiënte warmtepomp technologie.

De afmetingen van het toestel maakt de Innova 2.0 Verticaal geschikt voor plaatsing waar geen enkele andere monoblock airco geplaatst kan worden, zoals tussen ramen of in een smalle erker of uitbouw.

De Innova 2.0 Inverter 10HP verticaal is geschikt voor ruimten tot ca. 60m³ tot 80m³, afhankelijk van de omstandigheden.

* Het verwarmend vermogen van een monoblockairco neemt sterk af bij buitentemperaturen lager dan +7 graden. Monoblockairco's kunt u niet als hoofd verwarming gebruiken. Wilt u wel blijven verwarmen, ook al komen de buitentemperaturen onder de 0 graden, dan kunt u beter gebruik maken van de Innova 2.0 elec monoblock airco. Deze Innova 12HP elec heeft een 1000 watt elektrisch verwarmend vermogen extra ingebouwd gekregen. De Silent Iverter of de Clima Puro die zelfs een verwarmings element van 1500 Watt ingebouwd hebben gekregen.  Deze type airco's blijven zelfs werken ook al zal de buitentemperatuur ver onder de nul graden zakken. (mist het condenswater via de meegeleverde condenswaterslang vorstvrij wordt afgedreven.)


Innova 10HP - VERTICAAL monoblock airco
Roterende DC Inverter

Nom. koelcapaciteit: - 2.04 kW
Max. koelcapaciteit (dual power) : - 2.60 kW
Min. koelcapaciteit: - 0.81 kW
Nom. verwarmingscapaciteit (2) : - 2.10 kW*
Capaciteit elektrisch element: - n.v.t.
Verwarm capaciteit (dual power) : - 2.64 kW*
Minimale verwarmings capaciteit: - 0.68 kW
Stroomverbruik bij koelen (1) : - 750 W
Stroomverbruik bij verwarmen (2) : - 675 W
Ontvochtigings capaciteit: - 0.8 L/H
Voeding: - 230 volt  - 1 fase  - 50 Hrz.
EER: - 2.72 W/W
COP: - 3.10 W/W
Energie klasse bij koelen (5): - A
Energie klasse bij verwarmen (5): - A
Ventilator snelheid in/uit: - 3
Maximale luchtstroom in/uit: - 380 / 460 m³/h
Gemiddelde luchtstroom in/uit: - 310 / 380 m³/h
Minimale luchtstroom in/uit: - 260 / 320 m³/h
Afmetingen (bxhxd) : - 500 x 1398 x 185 mm
Gewicht: - 53.00 KG
Minimale geluidsniveau (4) : - 26 dB(a)
Maximale geluidsniveau(4) : - 39 dB(a)
Geluidsniveau binnenshuis (7) : - 57 dB(a)
Diameter wandgaten: - ø162 mm
Afstand tussen wandgaten: - 293 mm
Diameter waterafvoer/drain: - ø20mm of intern
Koelmiddel: - R410A
Maximaal te koelen ruimte (6) : ± 80 m³

testcondities:

(1) Buitenluchttemperatuur: 35°C, relatieve vochtigheid: 50%, omgevingstemperatuur: 27°C, relatieve vochtigheid 50%. Prestaties volgens EN14511(2) Energie classificatie volgens richtlijn 626/2011(3) Externe luchttemperatuur 7°C, relatieve vochtigheid 72% / omgevingstemperatuur 20°C, relatieve vochtigheid 28%, Prestatie volgens UNI13141-7(4) Geluidsdruk aan systeemzijde gemeten in semi-echovrije kamer op een afstand van 2,0 meter.(6) Onder ideale omstandigheden met goede isolatie(7) Gemeten op 2 meter afstand / dual power / omgevingstemperatuur 20°C, relatieve vochtigheid 28%, Prestatie volgens UNI13141-7

Operationele limieten:

Temperatuur Min. in koeltemperatuur 18°C
Temperatuur Max. in koelen kamer 32°C / temperatuur buiten 43°C
Temperatuur Min. in verwarmen kamer 5°C
Temperatuur Max. in verwarmen kamer 25°C / temperatuur buiten 18°C

Specificaties verstrekt door producent Innova, Italië.

Overzicht van de eigenschappen Innova 2.0

 • Koelende en verwarmende werking, de Innova 2.0 kan de lucht zowel koelen (max. 3.1kW) als verwarmen (max. 3.05kW), als het toestel alleen voor koelen wordt gebruikt is een afvoer van het condenswater niet altijd noodzakelijk.
 • Slank design, met een diepte van slechts 185mm is de Innova 2.0 zeer ondiep en kan het eenvoudig in het interieur geïntegreerd worden, of een bestaande radiator vervangen.
 • Stille werking, door toepassing van de meest hoogwaardige onderdelen, dempingsmaterialen en -technieken is de Innova zo stil dat deze nauwelijks meer te onderscheiden is van een toestel met buitenunit, de inverter technologie en de stille, contactloze fanmotoren zorgen dat de geluidsproductie bij lage fansnelheid slechts 27dB is, deze nieuwe technieken zorgen dat niet de compressor maar de luchtsnelheid de grootste factor in geluidsproductie is geworden.
 • Laag energieverbruik, de inverter technologie en de BLDC fanmotoren besparen energie terwijl tegelijkertijd de werking door de inverter technologie krachtiger is, de ruimte zal sneller op de gewenste temperatuur zijn en met een lager energieverbruik op temperatuur gehouden worden.
 • Eenvoudige installatie, de Innova 2.0 kan zowel laag als hoog aan de muur geplaatst worden, door het ontbreken van een buitenunit is plaatsing eenvoudig, Het plaatsen van een ophangbeugel en lucht aan- en afvoerkanalen is voldoende. Hiervoor is geen STEK-gecertificeerde monteur nodig en hoeven geen koelmiddel-leidingen te worden aangesloten, hierdoor worden lekkages voorkomen en is de bedrijfszekerheid gegarandeerd.
 • Eenvoudige bediening, de Innova 2.0 is eenvoudig via het bedieningspaneel of de meegeleverde  afstandbediening te bedienen, met de timer functie is een in- of uitschakelmoment te kiezen en het bedieningspaneel is te blokkeren voor ongewenst gebruik.
 • Koeling, verwarming* en ontvochtiging, naast koelen is de Innova 2.0 met de warmtepomp tevens in staat de ruimte op een efficiënte manier te verwarmen, hierbij wordt warmte aan de buitenlucht onttrokken om de temperatuur binnen op een aangenaam niveau te brengen. Tevens is de Innova 2.0 met de ontvochtigingsfunctie in staat een woning, chalet, vakantiehuis of hotelkamer te ontvochtigen.
 • Bediening op afstand via smartphone, tablet of computer, de Innova 2.0 is Wifi-connected zodat u het toestel vanaf iedere locatie met internetverbinding kunt bedienen, hiermee kunt u de Innova 2.0 op afstand laten koelen, verwarmen of ontvochtigen zodat de ruimte reeds op een aangename temperatuur is als u arriveert of om een vakantiewoning vochtvrij te houden.
 • Nachtwerking, de Innova 2.0 heeft een speciale werkingsstand voor werking 's nachts, hierbij doet de airco na een uur de temperatuur met een graad stijgen, na het tweede uur stijgt de temperatuur weer met een graad, hierna blijft de temperatuur gelijk, en zal na 6 uur de airco in de stand-by modus schakelen. In de verwarmingsstand is de werking gelijk, alleen stijgt de temperatuur in plaast van dalen.
 • Zelf-afsluitende luchtroosters, als de aiconditioner niet gebruikt wordt zijn de kleppen in de lucht aan- en afvoer gesloten zodat er geen vervuilingen zoals stof, pluizen of insecten in de luchtkanalen komen voor onderhoudsvrije, betrouwbare en hygienische werking.


Invertertechnologie voor energiezuinige en krachtige werking

De Inverter technologie zorgt  ervoor dat de Innova 2.0 de temperatuur sneller doet dalen en vervolgens deze temperatuur met minder energieverbruik op peil houdt. Een airco met inverter technologie is in staat de koelende werking van de compressor te variëren, waardoor deze extra koelt in het begin, en op een constante, lagere snelheid hoeft te draaien als de temperatuur op peil gehouden dient te worden. Een conventionele compressor kan alleen maar op één snelheid draaien waardoor deze alleen maar aan en uit kan, dus in plaats van continu te koelen zal een conventionele airco steeds in- en uitschakelen wat meer geluid produceert en meer stroom verbruikt. In de 2.0 wordt de nieuwste Inverter compressor van Mitsubishi toegepast. De BLDC borstelloze motortechniek reduceert stroomverbruik, vergroot de capaciteit en elimineert vibraties, deze moderne elektromotoren worden ook voor de ventilatoren in het toestel toegepast voor stille, trillingsvrije en energiezuinige werking.
 
De voordelen van een inverter airco als de Innova 2.0 Inverter zijn:
 • Circa 30% minder stroomverbruik
 • De gewenste temperatuur wordt sneller bereikt
 • 30% minder tijd nodig om op te starten
 • Stillere werking
 • Geen vibraties
 • Minder temperatuur-fluctuaties in de ruimte
* Het verwarmend vermogen van een monoblockairco neemt sterk af bij buitentemperaturen lager dan +7 graden. Monoblockairco's kunt u niet als hoofd verwarming gebruiken. Wilt u wel blijven verwarmen, ook al komen de buitentemperaturen onder de 0 graden, dan kunt u beter gebruik maken van de Innova 2.0 elec monoblock airco. Deze Innova 12HP elec heeft een 1000 watt elektrisch verwarmend vermogen extra ingebouwd gekregen. De Silent Iverter of de Clima Puro die zelfs een verwarmings element van 1500 Watt ingebouwd hebben gekregen.  Deze type airco's blijven zelfs werken ook al zal de buitentemperatuur ver onder de nul graden zakken. (mist het condenswater via de meegeleverde condenswaterslang vorstvrij wordt afgedreven.)