Unico SMART R 10HP 2.3 kW

Unico Smart R 10HP
Unico SMART R 10HP
    Levertijd:2-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Olimpia Splendid Unico SMART R  10HP
(koelen + verwarmen)
koelcapaciteit 2.3kW
verwarmingscapaciteit 2.5kW
+ extra 2000 Watt verwarmingselement

De Unico Smart R 10HP  monoblock airco van producent Olimpia Splendid onderscheidt zich van andere merken door het typisch Italiaanse  design, wat gekwalificeerd zou kunnen worden als “stijlvol, gedurfd en tijdloos”. Een opvallende verschijning met uitstekende prestaties en een aangenaam bescheiden geluidsproductie, zowel binnen als buiten. De bediening is eenvoudig en logisch. Naast de bijgeleverde functionele afstandsbediening is de Unico Smart, net als alle andere Unico modellen overigens, te bedienen middels de (gratis te downloaden) Olimpia Splendid App. indien er een WiFi ondersteuning is (optie)

De Unico Smart wordt door de MonoblockSpecialist geleverd als SF (alleen koelen) en als HP (koelen en verwarmen) en de R (extra verwarmend vermogen) model in twee verschillende koelvermogens. Alle modellen hebben geen inverter techniek en zijn derhalve extra gunstig geprijsd. Ongeacht welk model u kiest, de montage is eenvoudig en kan door een (handige) doe-het-zelver worden gerealiseerd. Het meest “ingewikkelde” is het boren van de (twee grote en één kleine) gaten in de buitenmuur, waar het apparaat dient te worden gemonteerd. De buitengaten zijn standaard Ø 202 mm maar u kunt ook kiezen voor gaten van Ø 162 mm. condenswaterafvoer gat 20mm

Kortom: De Unico Smart biedt heel veel mogelijkheden en is breed toepasbaar.  Standaard wordt elke Olimpia Splendid monoblockairco geleverd zonder Wifi module, deze zijn los te bestellen.

Elke airco produceert condenswater, wij adviseren daarom, als het kan en mag om deze drain standaard naar buiten te leiden doormiddel van het meegeleverde condenswaterslang.

* Het verwarmend vermogen neemt sterk af bij buitentemperaturen lager dan +7 graden. Monoblockairco's kunt u niet als hoofd verwarming gebruiken. Wilt u wel blijven verwarmen, ook al komen de buitentemperaturen onder de 0 graden, dan kunt u beter gebruik maken van de Innova 2.0 elec monoblock airco. Deze Innova 12HP elec heeft een 1000 watt elektrisch verwarmend vermogen extra ingebouwd gekregen. Of de Silent Iverter of de  zelfs een verwarmings element van 1500 Watt ingebouwd hebben gekregen.  Deze blijven zelfs werken ook al zal de buitentemperatuur ver onder de nul graden zakken. (Voor alle monoblockairco's is van toepassing: mits de condenswater via de meegeleverde condenswaterslang vorstvrij wordt afgedreven.)

Technische gegevens

Model Unico SMART R 10HP
Koelcapaciteit in kW - nominaal 2,3 kW
Koelcapaciteit in kW min-max (inverter) n.v.t.
Verwarmingscapaciteit in kW 2,3 kW
Verwarmings gscapaciteit min - max (inverter) n.v.t.
Maximale inhoud te koelen ruimte ** 70-75 m³
Elektrisch vermogen bij koelen 900 W
Elektrisch vermogen bij verwarmen 700 W / 2700 W
EER (energy Efficiency ratio) klassse bij koelen A (2,6)
COP (Coefficent Of Performance) waarde 3,1
Aantal standen ventilator 3 + auto
Geluidsnivaeu binnen (min-max) in dB/A SPL 33 - 41 dB/A
Geluidsnivaeu buiten (min-max) in dB/A SPL ***
Geluidsnivaeu binnen (max) conform EN12012 -LWA 56 dB/A
Ontvochtigingscappaciteit (liters per uur) 0,9 L/uur
Koelmiddel R410-a
Buiten temperatuur range (min-max) in °C -10/+43°C
Stroomaansluiting 230V / 50Hz
Afmetingen B x H x D (in CM) 90,2 x 51,6 x 22,9 cm
GWP 2088 (Global Warming Potential) 2088
Muurdoorsnede in- en uitvoer (in MM) 2x ø162mm of 202mm
Afstand tussen gaten
Artikel nummer
Luchthoeveelheid IN (Laag Middel Hoog) m³/uur
Luchthoeveelheid UIT (Laag Middel Hoog) m³/uur
Gewicht 40 Kg