Innova 2.0 9HP - Mini airco 1.66kW

Innova
Innova 2.0 9HP
6020726
  Levertijd:± 3-4 dagen afhankelijk van transporteur
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer

Innova 2.0 MINI airconditioner leverbaar bij de officiële Innova dealer de MonoblockSpecialist.nl

officieel Innova 2.0 dealer
officieel Innova 2.0 dealer voor Nederland & België

De Innova 2.0 MINI 9 HP Inverter is met een breedte van 81 centimeter de smalste horizontale Innova airco, de compacte afmetingen en de mogelijkheid om zowel te koelen als te verwarmen maakt 2.0 MINI is zeer geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld de slaapkamer.

Bij deze monoblock airco werkt zonder buitenunit wat installatie door een STEK gecertificeerde monteur overbodig maakt en het installatieproces verkort en vereenvoudigt. De afwezigheid van de buitenunit zorgt dat het toestel geplaatst kan worden in situaties waar een conventionele airco geen optie is.

De Innova 2.0 MINI kan zowel laag als hoog geplaatst worden en dient aan een buitenmuur opgehangen te worden zodat de buitenlucht via twee gaten in de muur kan worden aangezogen en uitgeblazen, bij koeling wordt hierdoor de warmte aan de buitenlucht afgegeven en bij verwarming wordt hierdoor de warmte aan de buitenlucht onttrokken. Naast verwarmen en koelen ontvochtigt de 2.0 MINI tevens de binnenlucht voor een minder benauwd binnenklimaat.

De Innova 2.0 MINI 9HP maakt gebruik van dezelfde componenten als de andere toestellen in de 2.0 reeks waardoor een stille en efficiënte werking gegarandeerd is, vergelijkbaar aan een conventionele airco met buitenunit.

De 2.0 MINI is bedienbaar via het display en de meegeleverde afstandsbediening, de warmtepomp is tevens WIFI connected zodat deze op afstand via een smartphone of tablet te bedienen is via de InnovAPP waarbij het toestel in- en uit te schakelen is, de gewenste temperatuur en werking in te stellen is en een weekschema in te voeren is om het toestel op vooraf ingesteld momenten in- en uit te schakelen.

De Innova 2.0 MINI maakt gebruik van inverter technologie waarmee deze monoblock airco de ruimte sneller koelt en energie bespaart als de ruimte op de gewenste temperatuur is. Naast koelen is de Innova 2.0 MINI tevens in staat te verwarmen met de efficiënte warmtepomp technologie.

Met een diepte van 165mm is de Innova 2.0 MINI zeer slank en het fraaie neutrale design maakt de Innova 2.0 geschikt voor ieder interieur.

De Innova 2.0 Inverter 9 HP is geschikt voor ruimten tot ca. 50 m³, uiteraard afhankelijk van de omstandigheden.

Het toestel is door uzelf of uw aannemer/klusbedrijf / installateur te plaatsen, tevens kunnen wij u een prijsopgave doen voor plaatsing door onze installatie partners.

LEVERBAAR uit eigen voorraad!

 • Geen buitenunit voor eenvoudige installatie
 • Koelende en verwarmende werking met warmtepomp technologie.
 • Slank design, slechts 165 mm diep
 • Slechts 81 cm breed!
 • Laag energieverbruik
 • Zeer onderhoudsarm
 • Eenvoudige bediening via bedieningspaneel, afstandbediening of smartphone
 • WiFi-connected voor bediening op afstand
 • Zelf-afsluitende luchtroosters, alle benodigde (bevestigings) materialen meegeleverd
 • Geschikt om ruimten tot ca. 50 m³  te koelen, afhankelijk van de omstandigheden
 • 1,66 kWatt koelvermogen
 • 2,2 kWatt verwarmend vermogen*
 • 27-39 dB (A)
 • boorgaten 162mm
 • Afstandsbediening
 • R290 Koelgas
 • Afmetingen (bxhxd) : - 810 x 549 x 165 mm


  * verwarmend vermogen neemt af bij buitentemperaturen lager dan +7 graden. Monoblockairco's kunt u niet als hoofdverwarming gebruiken. Wilt u wel blijven verwarmen, ook al komen de buitentemperaturen onder de 0 graden, dan kunt u beter gebruik maken van de Innova 2.0 elec monoblock airco. Deze Innova 12HP elec heeft een 1000 watt of zelfs 2000 watt elektrisch verwarmend vermogen extra ingebouwd gekregen. Deze blijft werken ook al zal de buitentemperatuur ver onder de nul graden zakken.   Officieel Innova 2.0 Dealer in Nederland & België
  Officieel Innova 2.0 Dealer in Nederland & Belgie
  Innova 9HP - mini airco
  Roterende DC Inverter

  Nom. koelcapaciteit: - 1.73 kW
  Max. koelcapaciteit (dual power) : - 2.35 kW
  Min. koelcapaciteit: - 0.7 kW
  Nom. verwarmingscapaciteit (2) : - 1.71 kW*
  Capaciteit elektrisch element: - n.v.t.
  Verwarm capaciteit (dual power) : - 2.40 kW*
  Minimale verwarmings capaciteit: - 0.75 kW*
  Stroomverbruik bij koelen (1) : - 570W
  Stroomverbruik bij verwarmen (2) : - 540W
  Ontvochtigings capaciteit: - 0.7 L/H
  Voeding: - 230 volt  - 1 fase  - 50 Hrz.
  EER: - 3.01 W/W
  COP: - 3.15 W/W
  Energie klasse bij koelen (5): - A+
  Energie klasse bij verwarmen (5): - A
  Ventilator snelheid in/uit: - 3
  Maximale luchtstroom in/uit: - 360 / 430 m³/h
  Gemiddelde luchtstroom in/uit: - 300 / 360 m³/h
  Minimale luchtstroom in/uit: - 240 / 320 m³/h
  Afmetingen (bxhxd) : - 810 x 549 x 165 mm
  Gewicht: - 39KG
  Minimale geluidsniveau (4) : - 27 dB(a)
  Maximale geluidsniveau(4) : - 39 dB(a)
  Geluidsniveau binnenshuis (7) : - 57 dB(a)
  Diameter wandgaten: - ø162 mm
  Afstand tussen wandgaten: - 210 mm
  Diameter waterafvoer/drain: - ø20mm of intern
  Koelmiddel: - R290
  Maximaal te koelen ruimte (6) : ±50m³

  Testcondities:

  (1) Buitenluchttemperatuur: 35°C, relatieve vochtigheid: 50%, omgevingstemperatuur: 27°C, relatieve vochtigheid 50%. Prestaties volgens EN14511(2) Energie classificatie volgens richtlijn 626/2011(3) Externe luchttemperatuur 7°C, relatieve vochtigheid 72% / omgevingstemperatuur 20°C, relatieve vochtigheid 28%, Prestatie volgens UNI13141-7(4) Geluidsdruk aan systeemzijde gemeten in semi-echovrije kamer op een afstand van 2,0 meter.(6) Onder ideale omstandigheden met goede isolatie(7) Gemeten op 2 meter afstand / omgevingstemperatuur 20°C, relatieve vochtigheid 28%, Prestatie volgens UNI13141-7


  Operationele limieten:

  Temperatuur Min. in koeltemperatuur 18°C / temperatuur buiten -5
  Temperatuur Max. in koelen kamer 32°C / temperatuur buiten 43°C
  Temperatuur Min. in verwarmen kamer 5°C / temperatuur buiten -10°C  (-7°C)
  Temperatuur Max. in verwarmen kamer 25°C / temperatuur buiten 18°C

  Specificaties verstrekt door producent Innova, Italië.


  Invertertechnologie voor energiezuinige en krachtige werking

  De Inverter technologie zorgt  ervoor dat de Innova 2.0 de temperatuur sneller doet dalen en vervolgens deze temperatuur met minder energieverbruik op peil houdt. Een airco met inverter technologie is in staat de koelende werking van de compressor te variëren, waardoor deze extra koelt in het begin, en op een constante, lagere snelheid hoeft te draaien als de temperatuur op peil gehouden dient te worden. Een conventionele compressor kan alleen maar op één snelheid draaien waardoor deze alleen maar aan en uit kan, dus in plaats van continu te koelen zal een conventionele airco steeds in- en uitschakelen wat meer geluid produceert en meer stroom verbruikt. In de 2.0 wordt de nieuwste Inverter compressor van Mitsubishi toegepast. De BLDC borstelloze motortechniek reduceert stroomverbruik, vergroot de capaciteit en elimineert vibraties, deze moderne elektromotoren worden ook voor de ventilatoren in het toestel toegepast voor stille, trillingsvrije en energiezuinige werking.
   
  De voordelen van een inverter airco als de Innova 2.0 Inverter zijn:
  • Circa 30% minder stroomverbruik
  • De gewenste temperatuur wordt sneller bereikt
  • 30% minder tijd nodig om op te starten
  • Stillere werking
  • Geen vibraties
  • Minder temperatuur-fluctuaties in de ruimte

  * verwarmend vermogen neemt af bij buitentemperaturen lager dan +7 graden. Monoblockairco's kunt u niet als hoofdverwarming gebruiken. Wilt u wel blijven verwarmen, ook al komen de buitentemperaturen onder de 0 graden, dan kunt u beter gebruik maken van de Innova 2.0 elec monoblock airco. Deze Innova 12HP elec heeft een 1000 watt elektrisch verwarmend vermogen extra ingebouwd gekregen. Deze blijft werken ook al zal de buitentemperatuur ver onder de nul graden zakken.