Innova 2.0 15HP - 2.87kW

15HP
Innova 2.0 15HP
6020731
  Levertijd:1 tot 4 dagen , uit eigen voorraad leverbaar
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer

Innova 2.0 15HP verkrijgbaar bij de officiële Innova dealer de MonoblockSpecialist.nl

officieel Innova 2.0 dealer
officieel Innova 2.0 dealer voor Nederland & België

De Innova 2.0 Inverter 15HP - inverter

De Innova 2.0 15HP heeft twee gaten in de buitenmuur nodig van elk  Ø202mm.
De afstand tussen de gaten bedraagt slecht 293 mm

Kleur: RAL 9003 mat/wit

Eenvoudig te installeren, minimale invloed op het buitenaanzicht

De Innova 2.0 Inverter is eenvoudig, zonder de noodzaak van de aansluiting van koelmiddelleidingen te installeren, de airco is laag of hoog aan de (buiten)muur op te hangen, het toestel wordt inclusief installatiemateriaal zoals lucht aan- en afvoerbuizen, ophangmateriaal en automatische open- en dichtklappende buitenluchtroosters geleverd die van binnenuit te installeren zijn.

 • Het toestel is door uzelf of uw aannemer/klusbedrijf / installateur te plaatsen, tevens kunnen wij u een prijsopgave doen voor plaatsing door onze installatiepartners

De 2.0 Inverter toestellen zijn zowel hoog als laag op te hangen, als het toestel hoog opgehangen wordt is het aan te raden de optionele afdekplaat (onderplaat)  te monteren voor een nette afwerking aan de onderzijde.

Geschikt voor ruimtes ± 145m³
Deze airco kan verwarmen tot een buiten temperatuur van ± 7 graden*

Afmetingen (bxhxd) : - 1010 x 549 x 165 mm

 

* verwarmend vermogen neemt af bij buitentemperaturen lager dan +7 graden. Monoblockairco's kunt u niet als hoofdverwarming gebruiken. Wilt u wel blijven verwarmen, ook al komen de buitentemperaturen onder de 0 graden, dan kunt u beter gebruik maken van de Innova 2.0 elec monoblock airco. Deze Innova 12HP elec heeft een 1000 watt elektrisch verwarmend vermogen extra ingebouwd gekregen. Deze blijft werken ook al zal de buitentemperatuur ver onder de nul graden zakken. 
Innova 15HP - monoblock airco
Roterende DC Inverter

Nom. koelcapaciteit: - 2.87 kW
Max. koelcapaciteit (dual power) : - 3.50 kW
Min. koelcapaciteit: - 1.4 kW
Nom. verwarmingscapaciteit (2) : - 2.75 kW*
Capaciteit elektrisch element: - n.v.t.
Verwarm capaciteit (dual power) : - 3.50 kW*
Minimale verwarmings capaciteit: - 1.45 kW*
Stroomverbruik bij koelen (1) : - 1040 W
Stroomverbruik bij verwarmen (2) : - 880 W
Ontvochtigings capaciteit: - 1.2 L/H
Voeding: - 230 volt  - 1 fase  - 50 Hrz.
EER: - 2.74 W/W
COP: - 3.12 W/W
Energie klasse bij koelen (5): - A
Energie klasse bij verwarmen (5): - A
Ventilator snelheid in/uit: - 3
Maximale luchtstroom in/uit: - 450 / 550 m³/h
Gemiddelde luchtstroom in/uit: - 350 / 460 m³/h
Minimale luchtstroom in/uit: - 300 / 400 m³/h
Afmetingen (bxhxd) : - 1010 x 549 x 165 mm
Gewicht: - 41.0 KG
Minimale geluidsniveau (4) : - 29 dB(a)
Maximale geluidsniveau(4) : - 43 dB(a)
Geluidsniveau binnenshuis (7) : - 58 dB(a)
Diameter wandgaten: - ø202 mm
Afstand tussen wandgaten: - 293 mm
Diameter waterafvoer/drain: - ø20mm of intern
Koelmiddel: - R32
Maximaal te koelen ruimte (6) : ± 120 - 145 m³

testcondities:

(1) Buitenluchttemperatuur: 35°C, relatieve vochtigheid: 50%, omgevingstemperatuur: 27°C, relatieve vochtigheid 50%. Prestaties volgens EN14511(2) Energie classificatie volgens richtlijn 626/2011(3) Externe luchttemperatuur 7°C, relatieve vochtigheid 72% / omgevingstemperatuur 20°C, relatieve vochtigheid 28%, Prestatie volgens UNI13141-7(4) Geluidsdruk aan systeemzijde gemeten in semi-echovrije kamer op een afstand van 2,0 meter.(6) Onder ideale omstandigheden met goede isolatie(7) Gemeten op 2 meter afstand / omgevingstemperatuur 20°C, relatieve vochtigheid 28%, Prestatie volgens UNI13141-7

Operationele limieten:

Temperatuur Min. in koeltemperatuur 18°C / temperatuur buiten -5
Temperatuur Max. in koelen kamer 32°C / temperatuur buiten 43°C
Temperatuur Min. in verwarmen kamer 5°C / temperatuur buiten -10°C  (-7°C)
Temperatuur Max. in verwarmen kamer 25°C / temperatuur buiten 18°C

Specificaties verstrekt door producent Innova, Italië.


Overzicht en samenvatting van de eigenschappen Innova 2.0 15hp:

 • Koelende en verwarmende werking, de Innova 2.0 kan de lucht zowel koelen (max. 3.5kW) als verwarmen (max. 3.50kW), als het toestel alleen voor koelen wordt gebruikt is een afvoer van het condenswater overbodig.
 • Slank design, met een diepte van slechts 16.5mm is de Innova 2.0 zeer ondiep en kan het eenvoudig in het interieur geïntegreerd worden, of een bestaande radiator vervangen.
 • Stille werking, door toepassing van de meest hoogwaardige onderdelen, dempingsmaterialen en -technieken is de Innova zo stil dat deze nauwelijks meer te onderscheiden is van een toestel met buitenunit, de inverter technologie en de stille, contactloze fanmotoren zorgen dat de geluidsproductie bij lage fansnelheid slechts 29dB is, deze nieuwe technieken zorgen dat niet de compressor maar de luchtsnelheid de grootste factor in geluidsproductie is geworden.
 • Laag energieverbruik, de inverter technologie en de BLDC fanmotoren besparen energie terwijl tegelijkertijd de werking door de inverter technologie krachtiger is, de ruimte zal sneller op de gewenste temperatuur zijn en met een lager energieverbruik op temperatuur gehouden worden.
 • Eenvoudige installatie, de Innova 2.0 kan zowel laag als hoog aan de muur geplaatst worden, door het ontbreken van een buitenunit is plaatsing eenvoudig, Het plaatsen van een ophangbeugel en lucht aan- en afvoerkanalen is voldoende. Hiervoor is geen STEK-gecertificeerde monteur nodig en hoeven geen koelmiddel-leidingen te worden aangesloten, hierdoor worden lekkages voorkomen en is de bedrijfszekerheid gegarandeerd.
 • Eenvoudige bediening, de Innova 2.0 is eenvoudig via het bedieningspaneel of de meegeleverde  afstandbediening te bedienen, met de timer functie is een in- of uitschakelmoment te kiezen en het bedieningspaneel is te blokkeren voor ongewenst gebruik.
 • Koeling, verwarming en ontvochtiging, naast koelen is de Innova 2.0 met de warmtepomp tevens in staat de ruimte op een efficiënte manier te verwarmen, hierbij wordt ook bij zeer lage temperaturen (tot -7 °) nog warmte aan de buitenlucht onttrokken om de temperatuur binnen op een aangenaam niveau te brengen. Tevens is de Innova 2.0 met de ontvochtigingsfunctie in staat een woning, chalet, vakantiehuis of hotelkamer te ontvochtigen.
 • Bediening op afstand via smartphone, tablet of computer, de Innova 2.0 is Wifi-connected zodat u het toestel vanaf iedere locatie met internetverbinding kunt bedienen, hiermee kunt u de Innova 2.0 op afstand laten koelen, verwarmen of ontvochtigen zodat de ruimte reeds op een aangename temperatuur is als u arriveert of om een vakantiewoning vochtvrij te houden.
 • Nachtwerking, de Innova 2.0 heeft een speciale werkingsstand voor werking 's nachts, hierbij doet de airco na een uur de temperatuur met een graad stijgen, na het tweede uur stijgt de temperatuur weer met een graad, hierna blijft de temperatuur gelijk, en zal na 6 uur de airco in de stand-by modus schakelen. In de verwarmingsstand is de werking gelijk, alleen stijgt de temperatuur in plaats van dalen.
 • Zelf-afsluitende luchtroosters, als de airconditioner niet gebruikt wordt zijn de kleppen in de lucht aan- en afvoer gesloten zodat er geen vervuilingen zoals stof, pluizen of insecten in de luchtkanalen komen voor onderhoudsvrije, betrouwbare en hygiënische werking.
Invertertechnologie voor energiezuinige en krachtige werking
De Inverter technologie zorgt  ervoor dat de Innova 2.0 de temperatuur sneller doet dalen en vervolgens deze temperatuur met minder energieverbruik op peil houdt. Een airco met inverter technologie is in staat de koelende werking van de compressor te variëren, waardoor deze extra koelt in het begin, en op een constante, lagere snelheid hoeft te draaien als de temperatuur op peil gehouden dient te worden. Een conventionele compressor kan alleen maar op één snelheid draaien waardoor deze alleen maar aan en uit kan, dus in plaats van continu te koelen zal een conventionele airco steeds in- en uitschakelen wat meer geluid produceert en meer stroom verbruikt. In de 2.0 wordt de nieuwste Inverter compressor van Mitsubishi toegepast. De BLDC borstelloze motortechniek reduceert stroomverbruik, vergroot de capaciteit en elimineert vibraties, deze moderne elektromotoren worden ook voor de ventilatoren in het toestel toegepast voor stille, trillingsvrije en energiezuinige werking.
 
De voordelen van een inverter airco als de Innova 2.0 Inverter zijn:
 • Circa 30% minder stroomverbruik
 • De gewenste temperatuur wordt sneller bereikt
 • 30% minder tijd nodig om op te starten
 • Stillere werking
 • Geen vibraties
 • Minder temperatuur-fluctuaties in de ruimte
* verwarmend vermogen neemt af bij buitentemperaturen lager dan +7 graden. Monoblockairco's kunt u niet als hoofdverwarming gebruiken. Wilt u wel blijven verwarmen, ook al komen de buitentemperaturen onder de 0 graden, dan kunt u beter gebruik maken van de Innova 2.0 elec monoblock airco. Deze Innova 12HP elec heeft een 1000 watt elektrisch verwarmend vermogen extra ingebouwd gekregen. Deze blijft werken ook al zal de buitentemperatuur ver onder de nul graden zakken.