Unico PRO 35HP EVA inverter 3.1kW

Unico Pro 35HP
Unico PRO 35HP EVA
    Levertijd:2-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

  • Koelen en (beperkt) verwarmen
  • Koelvermogen nominaal 3,1 kW
  • Koelvermogen min-max 1,9 - 3,4 kW (invertertechniek)
  • Gaten door de buitenmuur: Ø 202 mm
  • Geschikt voor ruimtes tot zéker 120 m3

De Unico Pro 35HP EVA inverter

De bediening is eenvoudig en logisch. Naast de bijgeleverde functionele afstandsbediening is de Unico Pro Inverter tegen meerprijs (in te bouwen WIFI applicatie), net als alle andere Unico modellen overigens, te bedienen middels de (gratis te downloaden) Olimpia Splendid App.

De Unico Pro Inverter kan koelen en verwarmen (HP model) en wordt geleverd met een maximaal koelvermogen van maar liefst 3,4 kW. Zoals bij alle monoblock airco’s is de montage relatief eenvoudig en kan door iedere installateur of een (handige) doe-het-zelver worden gerealiseerd. Het meest “ingewikkelde” is het boren van de (twee grote en één kleine) gaten in de buitenmuur, waar het apparaat dient te worden gemonteerd.

De buitengaten zijn standaard Ø 202 mm maar u kunt ook kiezen voor gaten van Ø 162 mm. Kortom: De Unico Pro Inverter biedt heel veel mogelijkheden en is dé oplossing als u grotere ruimtes wenst te koelen en/of te verwarmen.

Kortom: De Unico Pro 35HP biedt heel veel mogelijkheden en is breed toepasbaar.  Standaard wordt elke Olimpia Splendid monoblockairco geleverd zonder Wifi module, deze zijn los te bestellen.

Elke airco produceert condenswater, wij adviseren daarom, als het kan en mag om deze drain standaard naar buiten te leiden doormiddel van het meegeleverde condenswaterslang.


* Het verwarmend vermogen neemt sterk af bij buitentemperaturen lager dan +7 graden. Monoblockairco's kunt u niet als hoofd verwarming gebruiken. Wilt u wel blijven verwarmen, ook al komen de buitentemperaturen onder de 0 graden, dan kunt u beter gebruik maken van de Innova 2.0 elec monoblock airco. Deze Innova 12HP elec heeft een 1000 watt elektrisch verwarmend vermogen extra ingebouwd gekregen. Of de Silent Iverter of de  zelfs een verwarmings element van 1500 Watt ingebouwd hebben gekregen.  Deze blijven zelfs werken ook al zal de buitentemperatuur ver onder de nul graden zakken. (Voor alle monoblockairco's is van toepassing: mits de condenswater via de meegeleverde condenswaterslang vorstvrij wordt afgedreven.)

technische gegevens

Koelcapaciteit in kW - nominaal 3,1 kW
Koelcapaciteit min-max (Inverter) 1,9 - 3,4 kW
Verwarmingscapaciteit in kW nominaal 2,4 kW
Verwarmingscapaciteit min-max (Inverter) 1,5 - 3,2 kW
Maximale inhoud te koelen ruimte** 120 m3
Electrisch vermogen bij koelen min-max 0,5 - 1,5 kW
Electrisch vermogen bij verwarmen 0,4 - 1,4 kW
EER (Energy Efficiency ratio) klasse bij koelen A (2,6)
COP (Coefficient Of Performance) waarde 3,1
Aantal standen ventilator 3 + auto
Geluidsniveau binnen (min-max) in dB/A SPL 32 - 43 dB/A
Geluidsniveau binnen (max) conform EN 12012 - LWA 59 dB/A
Ontvochtigingscapaciteit (in liters/uur) 1,4 L/uur
Koelmiddel R32
Buitentemperatuur range min-max (in °C) -10 / +43 °C
Stroomaansluiting 230V / 50Hz
Afmetingen B x H x D (in mm) 903 x 520 x 215 mm
Gewicht netto (in kg) 39 kg
GWP 2088 (Global Warming Potential) 675
Muurdoorsnede in- en uitvoer (in mm) (*is evt. mogelijk) 2 x Ø202 mm (*Ø162 mm)